Schedule and Event Map

The 'Works - July 4th in Raleigh

Event map and a list of all the performers and events throughout the day.

Download event map and schedule PDF


Schedule of Events 2017

Lumpy’s Ice Cream Eating Contest (Fayetteville and Davie)
– 1:00, 5:00, 8:00

Watermelon Seed Spitting Contest (Fayetteville and Martin)
2 Divisions – 10 and under and 11+
– 2:00, 4:00, 6:00, 8:30

Tasty 8’s Hot Dog Eating Contest (Fayetteville and Hargett)
2 Divisions – Men’s and Women’s
– 2:00 Women, 5:00 Men

Patriotic Pooch Contest (City Plaza Stage)
– 5:00

King BMX Stunt Show (Fayetteville and Davie)
– 2:00, 4:00, 6:00, 8:00

Raleigh’s Roller Rink (Fayetteville & Morgan)
– All Day!


Music and Performance Schedule

CAPITOL STAGE
Presented by Younger Brother Productions

1:15-2:15 (60min) Counterclockwise String Band
2:45-3:45 (60min) Pinkerton Raid
4:15-5:15 (60min) Christiane and the Strays
5:45-6:45 (60min) The Antique Hearts
7:15-8:15 (60min)

The Debonzo Brothers

8:45-10:00 (75min) Ghostt Bllonde

BEER GARDEN

DJ Dousro1-4
Adam Pitts –
5-8


COURTHOUSE STEPS

Down To Earth Aerials – Set Times: 12, 2, 4, 6, 8 & 10 (20min)
Vision Martial Arts –
Set Times: 1:30, 5 & 8:30 (15-20min)
Shaun Jay Magic –
Set Times: 1, 1:45, 3, 4, 4:30, 5:30 (15min)
Raleigh Rockers Crew –
Set Times: 2:30, 3:30, 6:30, 7:30, 9 (30min)


CITY PLAZA STAGE

12:00 – 12:45 (45 min) Sol Sound Company
1:15 – 2:00 (45 min) Spank
2:30 – 3:15 (45 min) UR MOM
3:45 – 4:30 (45 min) The Freeway Revival
5:00 – 5:15 (15 min) Patriotic Pooch Contest
5:45 – 6:45 (60 min) Kasey Tyndall
7:15 – 7:30 (15 min) Patriotic Pooch Contest
8:00-10:00 (120 min) Casablanca Orchestra

Red Hat Amphitheater

6:00 Gates Open
6:30 – 7:30 The Backsliders
8:00 – 9:30 The Connells
9:30 – 10:30 DJ Dousro

 9:30 – Fireworks on Fayetteville Street and Red Hat Amphitheater

Download Event Map and Schedule, including Fireworks Viewing Areas (PDF)